Pilates gruppetimer mandager og fredager

Pilates gruppetimer mandager og fredager

Mandag 19. februar starter Jane opp med pilatestimer for våre medlemmer klokken 12 til 13 mandager og 11 til 12 fredager.

Dette er en ypperlig måte å trene både styrke og stabilitet. Vil tilbyr en gratis prøvetime - ta kontakt med oss om du ønsker dette.

Påmelding gjøres i appen "Boost system". Etter prøvetimen må man tegne et medlemskap på Elavit for å kunne fortsette med Pilates-timer.

Litt om pilates: Pilates er styrke og stabilitetstrening. Vi bruker egen kroppsvekt og bruker matte i timene. Pilates går fint an å kombinere med andre treningsformer som kondisjon, yoga og styrke. Du behøver ikke noe utstyr eller være i supergod form - pilates er for alle og kan også utføres enklere dersom det er utfordringer med noen øvelser.  

Pilatesinstruktør Jane Johanne Bjarnøy har bakgrunn fra klassisk ballett og rytmisk sportsgymnastikk tropp.  Hun trener fortsatt pilates og yoga selv, samt styrke. Hun er veldig glad i dans og har danset tango i 6 år.

"Jeg har tro på at bevegelse gjør oss sterke mentalt og fysisk, samt gir oss en hverdag med utfordringer litt lettere å takle.  Ellers har jeg til daglig en jobb som veileder og har sosialpedagogikk i bunnen.  Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!" , hjertelig hilsen Jane :)

Bli medlem i dag!

Er du klar til å ta steget mot en sunnere livsstil? Bli medlem hos Elavit i dag og få tilgang til våre førsteklasses helse- og treningstjenester. Velg mellom fleksible medlemskapstilbud som passer dine behov og livsstil. Trykk her for å starte din reise mot bedre helse!
Bli medlem